Μετακομίσεις

μετακομίσεις

Είστε σε φάση μετακόμισης; Μετακομίζετε σε άλλο σπίτι; Αλλάζετε επαγγελματικό χώρο; Ή μήπως είστε φοιτητής και ετοιμάζεστε για μετακόμιση; Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ είναι εδώ για εσάς, αναλαμβάνει κάθε είδους μετακόμιση και σε οποιαδήποτε περιοχή.Εγγυόμαστε μια ασφαλή και γρήγορη μετακόμιση. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της μετακόμισης από τη προετοιμασία μέχρι τη παράδοση.

Μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Μετακόμιση στην Αθήνα, Μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, Μετακόμιση στη Πάτρα, Μετακόμιση στο Ηράκλειο. Μετακόμιση σε οποιαδήποτε περιοχή θέλετε και όποτε θέλετε. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο φορτηγών και τον απαραίτητο εξοπλισμό.Ανυψωτικά μηχανήματα και υλικά συσκευασίας.

Υπηρεσίες μετακόμισης

Πέρα από τη μετακίνηση των αντικειμένων σας, αναλαμβάνουμε την απεγκατάσταση των συσκευών που θέλετε να μετακομίσετε και την συσκευασία τους για μια ασφαλή μετακόμιση. Διαθέτουμε τα απαραίτητα υλικά και κούτες μετακόμισης οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα τοποθετήσει με ασφάλεια τα αντικείμενα στις κούτες μετακόμισης αφού πρώτα κάνει αμπαλάζ.Είμαστε επαγγελματίες στη μετακόμιση, γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε και να συσκευάσουμε το κάθε αντικείμενο.

υπηρεσίες μετακόμισης
μετακόμιση

κόστος μετακόμισης

Εγγυόμαστε τις χαμηλότερες τιμές στο χώρο της μετακόμισης. Ανάλογα τον όγκο των πραγμάτων, τη χιλιομετρική απόσταση και τις υπηρεσίες μετακόμισης που θα μας ζητήσετε. Επίσης για ακόμα μικρότερο κόστος μετακόμισης μπορούμε να σας νοικιάσουμε εξοπλισμό μετακόμισης. Φορτηγό, οδηγό, συσκευασίες, οτιδήποτε χρειάζεστε.

F.A.Q.

Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, εάν το δέμα χαθεί ή καταστραφεί στο δρόμο προς τον προορισμό σας, σας επιστρέφουμε τα χρήματα, δεν σας επιστρέφουμε τα χρήματα εάν το δέμα χαθεί στην κατοχή σας.

Ναι, κρατάμε πάντα την ώρα, αυτό είναι ένα από τα πρωτεία μας.