Μετακόμιση με ανυψωτικό

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ

Τα οχήματα της εταιρείας διαθέτουν ανυψωτικό μηχάνημα, ώστε να μετατρέπουν τη μετακόμισή σας σε μια εύκολη διαδικασία. Μπορούμε, λοιπόν, να μετακινήσουμε γρήγορα τα βαριά αντικείμενα από τον έναν όροφο στον άλλον, αποφεύγοντας τυχόν φθορές που θα προκαλούνταν εάν χρησιμοποιούσαμε σκάλες ή ανελκυστήρα. Τα μηχανήματα διαθέτουν βραχίονα, που καλύπτει πολλά μέτρα σε ύψος.

Τα αντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν κατευθείαν από το σπίτι σας πάνω στο φορτηγό και ανάποδα. Τα σύγχρονα ανυψωτικά της εταιρείας εξασφαλίζουν πρόσβαση ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους.

Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης

Οι μεταφορές και οι μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα, μπορούν να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη, εάν το θελήσετε. Τα ανυψωτικά μηχανήματα βοηθούν στην μεταφορά επίπλων που είναι δύσκολο να μετακινηθούν στον χώρο σας. 

Για παράδειγμα, η μεταφορά καναπέ ή η μεταφορά ψυγείου, εάν βρίσκεστε σε κάποιον όροφο πολυκατοικίας και το αντικείμενο δεν χωράει στο ασανσέρ, τότε τα ανυψωτικά μηχανήματα μετακόμισης είναι τα μόνα που θα δώσουν λύση στο πρόβλημά σας.  

μεταφορικη

Μετακόμιση με ανυψωτικό τιμές

Όπως αναφέραμε και στις μετακομίσεις, η μεταφορά και η μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα θα διαφέρουν στις τιμές ανάλογα με το πλήθος των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε στο αναβατόριο. 

Κυκλοφορούν διάφορες τιμές ανυψωτικών μηχανημάτων για μετακομίσεις, ωστόσο η μεταφορική εταιρία μας σας εγγυάται την μέγιστη ποιότητα σε ανυψωτικά μηχανήματα αλλά και σε καλές τιμές.

Επιπλέον, η επιλογή για ενοικίαση ανυψωτικού μηχανήματος είναι ανοικτή για πιο οικονομική τιμή, ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε πως διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό. 

Scroll to Top