Υπηρεσίες

παραδόσεις

Παραδίδουμε σε όλες τις περιοχές στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κάνουμε παραδόσεις από επιχείρηση σε επιχείρηση, από επιχείρηση σε οικία ή το αντίθετο από οικία σε οικία και από οικία σε επιχείρηση. Πάντα γρήγορα και με ασφάλεια. Είμαστε υπεύθυνη μεταφορική επιχείρηση, φροντίζουμε να παραδίδουμε τα αντικείμενα σας ακέραια, χωρίς τη παραμικρή φθορά και έγκαιρα την ημέρα και την ώρα που εσείς καθορίζετε. Εγγυόμαστε την άψογη παράδοση των αντικειμένων σας.

Μετακίνηση

Αναλαμβάνουμε την μετακίνηση κάθε είδους αντικειμένου. Μετακίνηση όλων των αντικειμένων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου λόγου μετακόμισης, αλλά και μικρομεταφορές. Μετακίνηση οποιοδήποτε μεμονωμένου αντικειμένου επιθυμείτε όπως μετακίνηση ψυγείου, μετακίνηση κουζίνας, καναπέ... οτιδήποτε. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την απεγκατάσταση ή εγκατάσταση συσκευών που είναι για μεταφορά και τη προετοιμασία τους για να εξασφαλίσουμε ότι η μετακίνηση θα γίνει με ασφάλεια. Συγκεκριμένα συσκευάζουμε τα προς μετακίνηση αντικείμενα με υλικά που διασφαλίζουν την κατάσταση των αντικειμένων.

Αμπαλάζ και συσκευασία

Φροντίζουμε τα αντικείμενα σας σαν να είναι δικά μας. Το έμπειρο προσωπικό μας συσκευάζει με υπευθυνότητα και ασφάλεια τα αντικείμενα που πρόκειται να μεταφερθούν ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως φθορά. Αναλαμβάνουμε το μπαλαζ και συσκευασία κάθε είδους αντικειμένου, ανάλογα το είδος του φροντίζουμε να το συσκευάζουμε κατάλληλα. Συσκευάζουμε με οργάνωση, ακρίβεια και επαγγελματισμό.

αμπαλάζ
αποθήκευση αντικειμένων

Αποθηκεύσεις

Διαθέτουμε έναν τεράστιο σε τετραγωνικά χώρο για την αποθήκευση ό,τι αντικειμένων επιθυμείτε. Ως προς την ασφάλεια τους δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου. Ο χώρος φυλάσσεται όλο το 24ωρο και τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας ώστε να παραμένουν ακέραια. Ακόμα είναι άψογα οργανωμένος και τα αντικείμενα κατάλληλα συσκευασμένα ώστε να είναι διαθέσιμα όποτε τα χρειαστείτε. Επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Μπορούμε να κρατήσουμε τα αντικείμενα για όσο καιρό επιθυμείτε.

Scroll to Top