Μετακόμιση

μεταφορικη

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Για πολλούς, η μετακόμιση φαίνεται μία πολυέξοδη και δύσκολη διαδικασία. Ωστόσο, η εταιρεία μας, Μεταφορική by Χρυσός, με έδρα την Αθήνα και με πολυετή εμπειρία στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι διαθέσιμη να σας παρέχει ότι υπηρεσίες και αν χρειάζεστε για την μετακόμιση σας.

Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα

Σε όποιο μέρος και αν θέλετε να μετακομίσετε, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα των αντικειμένων σας, με τα πιο ασφαλή υλικά συσκευασίας, και την μεταφορά σε όποια τοποθεσία, ημέρα και ώρα επιθυμείτε. Κάνουμε Μετακομίσεις, ξεκινώντας από την Αθήνα και σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, καθώς και νησιά παραμεθόρια μέρη, μικρά χωριά. Ενδεικτικά, μετακομίσεις από Αθήνα προς Πάτρα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χίο, Θεσσαλονίκη κ.ο.κ..

μεταφορικη αθηνα
μεταφορές

Γρήγορη Μετακόμιση

Για την καλύτερη και πιο γρήγορη μετακόμιση, η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικά και φορτηγά. Εάν πάλι επιθυμείτε να κάνετε μόνοι σας την μετακόμιση και την μεταφορά, μπορείτε να ενοικιάσετε φορτηγό για μεταφορά, βαν, ακόμα και ανυψωτικό. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τιμές ενοικίασης ανυψωτικού ή φορτηγού για μεταφορά, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε Προσφορά.

Τιμές Μετακόμισης

Η εταιρεία μας, Μεταφορική by Χρυσός, έχει προνοήσει για εσάς και κατανοώντας τα δεδομένα της εποχής, έχει κοστολογήσει όλες τις υπηρεσίες της μετακόμισης, ώστε να είναι απόλυτα προσιτές και οικονομικές. Οι τιμές για μια μετακόμιση είναι ανάλογες και με τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. Το αν θα αναλάβουμε το πακετάρισμα, αν η μετακόμιση περιλαμβάνει και αντικείμενα που χρήζουν ειδικής μεταφοράς και συσκευασίας για την ασφαλή μεταφορά τους, η τοποθεσία της μετακόμισης είναι μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή της μετακόμισης.

Φυσικά, η μετακόμιση μέσα στην Αθήνα είναι σε απόλυτα λογικές τιμές. Άλλοι παράγοντες που καθορίζουν την τιμή είναι, το αν θα χρησιμοποιηθεί φορτηγό και ανυψωτικό. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μετακομίσετε μόνοι σας, έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε ανυψωτικό και φορτηγό, με την προϋπόθεση ότι ξέρετε να τα χειρίζεστε, και  αποτελεί μια πιο οικονομική λύση. Οποιαδήποτε και  να είναι η ανάγκη σας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

τιμες μετακομισεισ
μετακομισεισ αθηνα

Συσκευασία πακεταρίσματος για μετακόμιση

Για την ασφάλεια των αντικειμένων σας  χρησιμοποιούμε ασφαλή είδη συσκευασίας, για να αποφύγουμε τυχόν φθορές και βλάβες. Εάν θέλετε να αναλάβουμε το πακετάρισμα των αντικειμένων σας για τη μετακόμιση σας, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε. Τα είδη συσκευασίας που χρησιμοποιούμε:

  • Χάρτινες κούτες
  • Ανθεκτικές-Πλαστικές κούτες μετακόμισης
  • Αφρολέξ
  • Αμπαλάζ
  • Αεροπλάστ

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τιμές σχετικά με το πακετάρισμα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η Μεταφορική by Χρυσός, είναι πάντα στη διάθεση σας.

Scroll to Top