Μεταφορές

μεταφορικη

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Μεταφορική by Χρυσός, είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή για μεταφορές όχι μόνο στην Αθηνά αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων αναλαμβάνει σε όλη την Ελλάδα:

  • Μεταφορές
  • Μικρομεταφορές
  • Μετακόμιση Σπιτιών
  • Μετακόμιση Εταιρειών και επαγγελματικών χώρων
  • Ειδικές Μεταφορές

Με πρωταρχικό στόχο την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας. Έχουμε στη διάθεση μας ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και ανυψωτικά. Ενώ αναλαμβάνουμε και τη συσκευασία και αμπαλάζ των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε για μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι τιμές είναι πάντα προσιτές και λογικές, ανάλογες με το αντικείμενο μεταφοράς.

Μεταφορές

Αναλαμβάνουμε μεταφορές από την Αθήνα προς τα μεγάλα αστικά κέντρα, και τα μικρά χωριά σε όλη την χώρα, σε λογικές και προσιτές τιμές.

  • Μεταφορές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο
  • Μεταφορές σε μικρά χωριά, νησιά Αιγαίου και Ιόνιο, Κρήτη, Βόρειο Ελλάδα και Νότιο Ελλάδα.

Η Μεταφορική by Χρυσός, είναι διαθέσιμη όποια στιγμή και αν την χρειαστείτε.

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι τιμές για τις μεταφορές είναι πάντα οικονομικές και προσιτές και διαμορφώνονται από το είδος του  αντικείμενου που θέλετε να μεταφέρεται, την χιλιομετρική απόσταση μεταφοράς, ημέρα και ώρα μεταφοράς και τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης.

 

Οι μεταφορές και οι Μικρομεταφορές στην Αθήνα, είναι απόλυτα οικονομικές.

Η εταιρεία μας προσπαθεί να κοστολογεί την κάθε υπηρεσία που σας προσφέρει, ώστε να είναι ανάλογη με τα δεδομένα της εποχής.

Για μεταφορές επίπλων στην Αθήνα, η μεταφορά ενός ψυγείου ή ενός κρεβατιού, κοστίζει περίπου από 25 ευρώ. Ωστόσο, η μεταφορά ενός ειδικού αντικειμένου ή ενός έργου τέχνης που χρειάζεται περισσότερη προστασία, έξτρα αμπαλάζ και  συσκευασία, τότε η μεταφορά του είναι πιο ακριβή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τι είδους αντικείμενα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πάρετε κάποια Προσφορά.

μεταφορικη αθηνα

ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ-ΑΜΠΑΛΑΖ

Προσέχουμε τα αντικείμενα σας, να μεταφέρονται με ασφάλεια. Έτσι, το έμπειρο προσωπικό μας τοποθετεί στα αντικείμενα μεταφοράς τα πιο ασφαλή υλικά συσκευασίας, που υπάρχουν στην αγορά.

Γρήγορες Μεταφορές

Η Μεταφορική by Χρυσός, υλοποιεί μετακομίσεις και μεταφορές σε όλη την Ελλάδα για πάνω από μια δεκαετία. Τα δρομολόγια και οι ώρες που εκτελούνται οι μεταφορές είναι πάσης φύσεως, και καθορίζετε εσείς την ώρα και την ημέρα της μεταφοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για κλείσετε ένα ραντεβού μετακόμισης ή μεταφοράς.

οικονομικη μεταφορικη
μεταφορικη αθηνα τιμες

Ανυψωτικό και φορτηγό-Τιμές

Για την μεταφορά αντικειμένων διαθέτουμε επίσης ανυψωτικό φορτηγό. Αν θέλετε να αναλάβετε την μεταφορά εσείς οι ίδιοι, μπορείτε να τα νοικιάσετε. Οι τιμές για ανυψωτικό και το φορτηγό διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση που απαιτείται. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και πάρτε προσφορές.

Scroll to Top