Είδη συσκευασίας και κούτες μετακόμισης

Συσκευασία για μετακόμιση και μεταφορά

Η συσκευασία μετακόμισης παίζει μεγάλο ρόλο στην διαδικασία των μετακομίσεων και των μεταφορών, είτε πρόκειται για μικρές μεταφορές στην Αθήνα, είτε πρόκειται για μεγάλες μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Πάτρα, κλπ. Ακόμη και για μικρομεταφορές, εάν τα αντικείμενά σας δεν είναι σωστά ασφαλισμένα και πακεταρισμένα, τότε σας εγγυούμαστε ότι η μετακόμισή τους δεν θα είναι ασφαλής. Η εταιρία μας και το έμπειρο προσωπικό μας στην μετακομίσεις, δίνει μεγάλη βάση στο πακετάρισμα αντικειμένων για μετακόμιση. Δεν φορτώνουμε τα αντικείμενά μας απλώς σε κιβώτια, αλλά τα ασφαλίζουμε και τα προσέχουμε σαν να είναι δικά μας. Για τον λόγο αυτό, δίνουμε και έμφαση στο γεγονός ότι εάν υπάρξουν ζημιές – καταστροφές εμπορευμάτων, γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Είδη συσκευασίας

Τα είδη συσκευασίας μετακόμισης είναι πολλά στην αγορά, ωστόσο η μεταφορική εταιρία μας παρέχει τα πιο ασφαλή υλικά συσκευασίας, τα οποία τοποθετούνται από τους έμπειρους συνεργάτες μας στον χώρο των μετακομίσεων. 

Συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υλικά από χαρτοκιβώτια, κούτες μετακόμισης, χαρτόκουτα (κουτιά χάρτινα), κούτες για μετακόμιση, υλικά συσκευασίας, χαρτί περιτυλίγματος, stretch film – μεμβράνη συσκευασίας, αμπαλάζ, σκληρή κολλητική ταινία, αεροπλάστ, σελοφάν, αλλά και διάφορα άλλα είδη συσκευασίας μετακόμισης που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια εμπορευμάτων.