Αμπαλάζ

ΑΜΠΑΛΑΖ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΜΠΑΛΑΖ

Η συσκευασία και το αμπαλάζ, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέρη της μετακόμισης. Αν θέλετε να μην υπάρξουν φθορές και βλάβες στα αντικείμενα σας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης και της μεταφοράς από έναν χώρο σε άλλο, τότε φροντίστε να έχετε επιλέξει ανθεκτικά υλικά συσκευασίας, παρέχοντας  ασφάλεια στα αντικείμενα σας.

Η εταιρεία μας, Μεταφορική by Χρυσός, με έδρα την Αθήνα, είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει όλη την Ελλάδα, είτε βρίσκετε σε νησί, είτε σε ηπειρωτική περιοχή, είτε σε μεγάλο αστικό κέντρο. 

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το πακετάρισμα των αντικειμένων σας, χρησιμοποιώντας τα πιο ασφαλή υλικά που διαθέτει η αγορά για μια μετακόμιση και μεταφορά χωρίς βλάβες. Παράλληλα, εάν επιθυμείτε να πακετάρετε τα αντικείμενα σας μόνοι σας, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα φυσικά μας καταστήματα για να προμηθευτείτε με είδη συσκευασίας και αμπαλάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές μετακόμισης και τιμές πακεταρίσματος, επικοινωνήστε μαζί μας. Η εταιρεία μας είναι πάντα στη διάθεση σας.

Scroll to Top