Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις μεταφορές και την μετακόμιση

Εάν το δέμα ή κάποιο από τα αντικείμενα μετακόμισης – μεταφοράς χαθούν κατά την μετακίνηση, η μεταφορική εταιρία μας εγγυάται επιστροφή χρημάτων.

Εάν ωστόσο το δέμα ή τα δέματα χαθούν στην κατοχή σας, δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων.

Καθώς η εταιρία μεταφορών μας είναι αξιόπιστη στις μεταφορές και στις μετακομίσεις, εγγυάται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στην μεταφορά σας. Ωστόσο, εάν κάτι πάει στραβά, γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Ο χρόνος παράδοσης δέματος ή χρόνος μετακόμισης είναι ανάλογος με το μέρος στο οποίο θέλετε να γίνει η μεταφορά. Ακόμη, ρόλο θα έχει και η επιλογή στο ανυψωτικό μηχάνημα, εάν αποφασίσετε πως θα χρειαστείτε ένα. Η μεταφορική μας είναι πάντα στην ώρα της όταν εσείς την χρειαστείτε. Οι υπηρεσίες μας γίνονται με ταχύτητα και ασφάλεια.

Καθώς οι υπηρεσίες μας είναι για όλη την Ελλάδα, μπορείτε να σκεφτείτε οποιοδήποτε μέρος της χώρας προκειμένου να γίνει μεταφορά ή μετακόμιση αλλά ακόμη και μικρομεταφορές. Από μετακομίσεις σε μεγάλες πόλεις όπως είναι οι μεταφορές Αθήνα Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, αλλά και σε νησιά από το Λιμάνι του Πειραιά, μεταφορές Αθήνα Κέρκυρα, Αθήνα Ηράκλειο, Αθήνα Χανιά, κλπ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η μεταφορική εταιρία μας δεν είναι μόνο για μεγάλες πόλεις, αλλά και για μεταφορές και μετακόμιση στην επαρχία, ακόμη και στο μικρότερο χωριό εάν ο δρόμος μας το επιτρέπει.

 

Ναι, υπάρχει επιλογή αν θέλετε να κάνετε μόνος σας τη μετακόμιση μπορούμε να σας νοικιάσουμε ανυψωτικό μηχάνημα, όχημα, εξοπλισμό (όπως κουτιά μετακόμισης, μεταφορές με μικρό φορτηγό, κλπ.),  προσωπικό για τη μεταφορά αλλά και ενοικίαση φορτηγού χωρίς οδηγό, σε οικονομικές τιμές. 

Scroll to Top