Μεταφορές

μεταφορές

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ έχοντας χρόνια εμπειρίας στο τομέα των μεταφορών, εκτελεί μεταφορές οποιουδήποτε αντικειμένου ή αντικειμένων σε όλη την Ελλάδα. Από μεγάλα αστικά κέντρα μέχρι κάποιο μικρό χωριό. Διαθέτουμε ένα έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο στη σωστή διαχείριση των αντικειμένων. Ο στόχος μας είναι ένας: η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων σας.

μεταφορές σε όλη την ελλάδα

Μεταφορές στην Αθήνα, Μεταφορές στη Θεσσαλονίκη, Μεταφορές στη Πάτρα, Μεταφορές στο Ηράκλειο. Μεταφορές στη Βόρειο Ελλάδα, Μεταφορές στη Νότιο Ελλάδα, Μεταφορές Οπουδήποτε. Διαθέσιμοι κάθε ώρα και στιγμή. Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει. Εγγυόμαστε για την ασφάλεια των προς μεταφορά αντικειμένων.

ταχύτητα, ασφάλεια, επαγγελματισμός

Χρόνια τώρα εκτελούμε δρομολόγια μεταφορών. Έχουμε εκτελέσει χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα. Φροντίζουμε οι μεταφορές να γίνονται με ταχύτητα, την ώρα και την ημέρα που εσείς καθορίζετε.Πάντα με επαγγελματισμό, τα αντικείμενα παραδίδονται άθικτα, στην κατάσταση που παραλήφθηκαν. Εγγυόμαστε την ακέραιη μεταφορά τους. Αν συμβεί οτιδήποτε σας  επιστρέφουμε τα χρήματα.

κόστος μεταφοράς

Οι μεταφορές γίνονται με υπευθυνότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές. Εγγυόμαστε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται από:

  • τη χιλιομετρική απόσταση της μεταφοράς, 
  • το είδος του αντικειμένου ή των αντικειμένων που θα μεταφερθούν 
  •  το τόπο παραλαβής και παράδοσης. (αν είναι π.χ κάποια δυσπρόσιτη περιοχή)
  • την ημέρα και ώρα που θα γίνει η μεταφορά (αν είναι κάποια αργία ή μεταμεσονύκτια ώρα το κόστος αυξάνεται)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top